lauantai 12. tammikuuta 2013

haaveilua

Pattaya uutisissa kerrottiin että Jomtien kaupinginosassa aloitetaan rakentaan kerrostalo rykelmä, 570 asuntoa. Asunnot alkaen 40.000 euroa.Olishan se kiva olla mukana rakennusvaiheesta saakka ja seurata edistymistä=)
Mutta jos ihan oikeesti ajattelis loma-asumista Pattayalla niin mielummin tähän keskustaan!
Hotellin takapihalla on reilu 2000 nelijötä pelkkää joutomaata. Keskellä Pattaya-cityä, parhaalla paikalla, rauhallisella alueella ja meren läheisyydessä. Siihen vois rakentaa omakotitalon. Samalla reseptillä ku Ilmolan koti, menis vanhasta muistista. Ostais samanlaiset huonekalut ja sitten jatkossa aina kaikki huonekalut ja tekstiilit kaksin kappalein. Vois olla täälä talvet ja Ilmolassa kesät.

Ei nyt kuitenkaan ihan oikeasti, kivaa tämä majataloasuminen kaikkine palveluineen ja siivoojineen. Aina voi haaveilla!
Tähän yllelliseen elämään alkaa vähitellen tottumaan. Miten käy sitten kotona ku ite pittää tehä aamupala, välipala, lounas, päivällinen, illallinen, iltapala.... Täällä se on helppoa napata vaan aamukahvi lähikojusta. Saa vielä valita ottaako jääkahvin maidolla tai vaikka ilman maitoa tai ilman jäitä. Aamupalalle voi mennä semmosille tuoleille mitkä näyttää tänä aamuna parhaalle ja saa mitä tilaa=)
Pyykkipussi heitetän kadunkulmaan ja maksaa vain pari euroa kassillinen, johon mahtuu muutamat shortisit ja tosi monet topit, paidat ja pikkarit. Eilen ite pesin pikkuhousuja ku en viittiny niitä pelkästään viijä pesulaan. Ripustin ne vessaan kuivumaan, niin majapaikan siivooja oli ne vieny ulos ja kuivat se oli nätisti viikannu kaappiin. Ja tavarat on kyllä omalla paikallaan siivoojan jäljiltä, kengät nätissä rivissä, lehtipino suorana. Pittää tuua täältä tuliaisina hymyilevä pikku thaityttö kodinhoitajaksi.
Ostin eilen lankaa ja virkkuukoukun ja aloin virkkaamaan jotaki, en tiijä vielä mikä siitä tullee.
Ostin mummon divarista neliosasen kirjanki, ensimmäinen luettu. Usena vuotena oon käyny samaisessa mummon divaanissa ja loman päätteeksi palautan kirjat mummolle

Ei ne paikalliset kovin ylellisesti asustele. Eka hotellin lähellä centaalin läheisyydessä oli myös alue joka varmaan oottaa hotellin rakennusta. Siellä oli vanha soffa ja patja. Ainaki kaks miestä siellä oli virallisena asukkaana. Mikäs siinä ku on lämmintä. paikalliset on aina töissä joten nääki miehet varmaan kävi kotona vaan nukkumassa. En oikein kunnon kuvaa saanu sieltä piikkilanka-aidan takkaa, mutta seurasin kyllä elämää aina ohimennen.
Semmosia haaveiluja tännään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti