torstai 19. tammikuuta 2017

Rayongissa

Kob pyysi meitä mukaansa Rayongiin vanhempiensa luokse maanantaina. Kobi on hierojana Jomptiella ja on aina maanantaisin vapaalla. Martti ja Leena kieltäytyi heti kutsusta ja Jariki oli sitämieltä että jätetään reissu väliin. Mää oon niin utelias, että en halunnu jättää reissua mistään hinnasta! Niimpä me lätettiin. Puoli tuntia kuulema menee bussilla, todellisuudessa tunti. Ensin mopotaksilla kolmepäällä muutama kilometri, sitten bussilla tunti ja taas mopotaksilla jokunen matka.

Rayongissa piipahdettiin ostoksilla ennenku siirryttiin seuraavaan kulkuneuvoon.
Kobin vanhemmilla on ravintola Rayongin Banshangissa.
Lounasaikana muutama ihminen kävi hakemassa ruokaa tai istahtamassa lounaalla. 

Keitto vain noin euron!!!!



Mukava viihtyisä ulkoilma ravintola.

Minä söin lihakeiton. Keitossa oli sydäntä, läskiä ja lihaa sopivassa suhteessa. Ja hauskan mallisia nuudeleita. Liemi oli herkullista, Kob lisäsi mun keittoon chiliä ja sokeria.
Syötiin myös thai-salaatti. Ihanan raikas, kirpsakka ja sitruunainen. Päällä oli kuivattuja rapuja. Ostan kotiin vietäväksi ison pussillisen kuivattuja rapuja. Ihania!
Niin se tämäki juttu muuttu ruokajutuksi!

Kobin isä istuskelee päivät pitkät ravintolan puupenkeillä ja katselee paikallista salatut elämät -sarjaa. 

 Sisko teki ruokaa. Siskon mies tiskasi. Äiti istui ravintolan takana ulkokatoksen alla ja korjasi jotan vaatetta. Koko perhe asuu ja elelee onnellista elämää ravintolan takana olevissa tiloissa.
Mun ois varmaan kuulunu laittaa kädet yhteen ja sanoa suvadikaa, mutta mää kävin kaikki kättelemässä ja toistin omaa nimeäni =) 

Kobin sisko vei meidät mopolla kylille, josta hypättiin taas puolentunnin bussiin, joka kesti taas tunnin. Ja sitten vähän mopotaksia ja vielä vähän tuktukkia

Olipa mukava reissu
-minna-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti