tiistai 23. joulukuuta 2014

Matkalla

Kemin ruuhkaisesta kaupungista matka lähti käyntiin.




Junalla matka kohti Helsinkiä. Meillon istumapaikat ja se kuullostaa tosi kauhealta. Makuupaikat oli loppuunvarattu, vaikka oltiin ajoissa liikenteessä. 
Juna lähti ennen kymmentä. Leiriydyttiin vaunuun. Otin heti esille "Mielensä pahoittaja"-kirjan jonka sain anopilta joululahjaksi. Luin kirjaa Ouluun saakka, Lisäsin välillä vähän vaatetta, Kaivoin laukuista kaikki pitkähihaiset p''lle ja kaikki kahdet villasukat jalkaan jo päällä oleivien puuvillapolvisukkien lisäksi. Oli tosi kylmä. Hanskat käjessä, pipo päässä ja toppatakki päällä syennyin kirjaan. Olin asennoitunu että ku päästään Helsinkiin niin ollaan puolessa välissä matkaa, Sitten enää vain parin tunnin lento, kuuden tunnin odotus ja kahdeksan tunnin lento. Helppo nakki!
Mää olin ihan jäässä mutta aattelin että vuorokauen päästä on liian kuuma, joten en valittanu!
Oulussa konnari tuli sanomaan että meijän istumavaunusta on sähkät menny joten meidät siirretään makuuvanuun! EI OO TODELLISTA! Parasta palvelua ikinä veeärrältä. Päästiin puhtaisiin valkoisiin lakanoihin nukkumaan kunnolla yöunet!
Nukuin maailman parhaat yöunet!!!
Kuuden tunnin odotuksella Moskovassa nautiskellaan venajalaista keittoa, mitä lie oli, jottain seljankia,  mutta hyvvää! Lennellään siis venajalaisilla!

Hyvät oli tarjoulut myös koneessa ja ystävällinen palvelu!

Vihdoin perillä! Nukuin suurimman osan lentoajasta, koiran unta kylläkin!

Hello Bangkok!!!



Jottei elämä käy liian helpoksi niin päätettiin matkustaa Pattayalle tällä kertaa bussilla. Terminaalin alakertaan ja ovi kasille ja sieltä otettiin Pattayalle kaks lippua, seuraaava bussi lähtee klo 14. Oli aikaa käyvä vaihtamassa vaatteet. Eka kertaa elämässäni tulin Thaimaahan  asti toppatakki niskassa! Vaihoin päälle kevyempää. Menttiin lippuluukulle ja setä kuullutti selvällä ja kuluvalla äänellä suomeksi että Pattaya! Kuljettiin setän perässä ja mentiin omalle paikalle. Nukkumaan viellä kahdeksi tunniksi!

Nähdään seuraavaksi Pattayalla!
-minna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti