sunnuntai 1. helmikuuta 2015

majapaikat

pari viikkoa asuttiin vähän paremmin saarelta tulon jälkeen. The Scenery -hotelli, valmistunu jouluna, oltiin varmaan eka asukkaat huoneessa. liian moderni ja liian länsimaalainen.


nykyään uusissa hotellirakennuksissa on uima-allas katolla, mutta tässä hotellissa se löyty alakerrasta. allas jäi kylläkin testaamatta. viihytään paremmin "isossa altaassa".

kaverit tuli muuttotalakoihin ja raahattiin porukalla kamat kakkoskadun taakse edulliseen aussi papan majataloon. huone varattiin jo ennen saarelle lähtöä. pappa oli erehyksissä antanu huoneen toiselle, joten saatiin väliaikanen huone... parvekkeellinen huone, mutta parveke oli pimeälle kadulle päin. ihanku oltais ikkunattomassa kopissa. naapuri majatalon parveke oli lähes kiinni meijän parvekkeessa.

enstöikseen jari teki sähköhommia, nimittäin papan lamppu oli epäkunnossa. kynsienhoitosarjaa apuna käyttäen saatiin valot tupaan.

viihyttiin papan vieraana vain yks yö, aamula Jari kysäs että kauanko mennee että kamat on pakattu. viistoista minuuttia. sitten mentiin.

ei siinä auttanu ku mennä ovelta ovelle ja kysyä edullista huonetta. vaatimuksena vain että parveke on kadulle päin, eli aurinkoon päin, niin ja tietty ilmastointi. heti nappas. saatiin kaheksi viikoksi mukava majapaikka.
ja taas tuparit!
 saatiin lemmikiksi ihana pikkukisu. piipahin tonnikalakaupassa.


-mie-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti