perjantai 27. joulukuuta 2013

hotelli



Ensimmaiset nelja yota takana. Ennakkoon varaamamme hotelli tai siis hostelli DEE LAK oli vain nelja paivaa varattuna ja jatkoaikaa ei saatu. Huomenna paikalliset tulee lomailemaan uuttavuotta ja cha amin hotellit on taynna. Dee Lak oli tosi hieno, huone oli suuri ja tosi siisti.
Merinakoala. Netti ei toiminu eika ilmastointikaan ku patterit oli loppu, mutta parjattiin loistavasti ilmankin, ei tarvinnu valittaa kurkkukivusta =)


Niin ja Hotellin henkilokuntaa ei nahty laisinkaan, ne vietti kaikki aikaa laheisella ruokapaikalla joka kuulu samalle omistajalle. Respassa oli vain koira joka makasi portaiden vieressa.

Tanaan aamulla Kob-ystava soitteli heti kymmenelta toihin mennessa ja poikkesikin samalla meidan hotellilla. Lahdettiin yhdessa katsomaan meille huonetta. Mentiin ehka noin 500m edellisesta majapaikasta Hua Hiniin pain. Samaisella rantakadulla oli rantakraasamyymala jossa Kob tervehti huoneen omistajaa. Kob oli jo alustavasti kayny kattomassa paria huonetta meille. Miehella oli kulahtanu Harley Davitson t-paita ja nortti huulessa lahti esittelemaan meille meidan tulevaa uutta huonetta. Ensin mentiin autotallin lapi ja kettingissa oleva koira irvisti meille tervetuliaisksi. Mies piti koiraa kiinni jotta uskalsin menna ylakertaan. Portaat ylos ja siella odotti todella suuri huone parisangylla ja lisapetilla. Huoneessa haisi tunkkanen, lattiassa oli sininen virttyny kokolattiamatto, veskissa oli osittain pelkkaa betonia, tai jospa se oliki sita kaunista betonimaalia jota maa oon haaveillu meijan kylppariin kotona, siis ei kaakeleita seinissa. Tv ja ilmastointi oli, mutta epamaaraisia johtoviritelmia roikku seinilta. Mietin mielessani etta valvon varmasti yot ja seuraan missa on jottain liikkuvia kotielaimia. Huoneen varitys oli jottain tummaa sinista, vihreaa ja ruskeaa. Huone  oli ylihinnoiteltu, nyt on kaikki huoneet tuplahinnoilla ku uusvuos lahestyy.

Onneksi Kobilla oli toinenki huone katsottuna. Se oli tosi pieni mutta siisti. Parveke tassakin merelle pain. Ja mika parasta Kobin tyopaikka on ihan vieressa joten han voi kayda kaffepaussella meilla kylassa =) Niin , eli valittiin tama pienempi huone.
Huoneen parvekkeella asustaa kissa, adoptoin hanet loman ajaksi!

Olipa muuten hikiset oltavat tulla rinkat selassa tuo 300 metria, piti nimittain kavasta rannan kautta ku siella yks korukauppias pariskunta oli hommannu mulle virkkuukoukut jotta paasen tekemaan Kobille lahjan valmiiksi. Teen semmosen kannykkapussin =) 

No niin nyt lahen ostamaan kissalle ruokaa. Nahdaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti