lauantai 28. joulukuuta 2013

synttarit

oltiin pari tuntia rannalla. koitin lukea ja valilla nukkua, mutta oli tosi kylma tuuli. nyt lahin vahan kaveleen tata tuttua rantakatua ees taas. jari kavelee kohta perassa. maa aattelin leikata hiukset ja jari parran.
tanaan ei syoty ees aamupalaa ku eilisesta viela ihan ahky. tai no on meila jaakaapissa pala edamjuustoa jota vuollaan vuorotellen virkkuukoukulla. yks korumyyja pariskunta osti mulle kaks erikokosta virkkuukoukkua jotta paasen koristeleen ja viimestelemaan Kobin laukkua.

ne koukut oli niin pienia etta nippanappa tuun toimeen silla isommalla. mutta kiitos kummiski ystavalliselle pariskunnalle. jouvuinhan maa niilta ostamaan kiitoksena koruja ja tanaanki ne kavi taas tuputtamassa mulle lisaa kotiinvietavaa, oon niille nyt vissiin kiitollisuuden velkaa koko loppu ajan ku oon rannalla!

eilen illalla Kob tuli sovitusti meijan huoneeseen kaheksalta. minut tyonnettiin parvekkeelle ja kob jarjesti mun yllari-synttarijuhlat. lauloivat jarin kans kaksi aanisesti kolmella kielella Puhalsin kynttilat, siina tais olla viis kynttilaa, en muistanu toivoa=) tosi kaunis kakku ja herkullinenki. kakku oli sisalta limenvihrea, vari tulee jostain lehdesta jota kaytetaan myos teessa.
aivan ihana ja maku oli yhta imela =)

upea kattaus =)
on se niin kateva tuo meijan Kob, silla oli kaikki tarvittava mukana kakkulapiosta lahtien.
Lisää kuvateksti
Puoli kakkua syotiin ja  sitten lahettiin viela sovitulle synttaripaivalliselle. Taas katkarapuja voimakkaalla chilikastikkeella ja riisia, en muuten oo syony muuta koko lomalla. jari soi perinteisesti hapanimelaa kannaa tai possua. kob soi rapusalaatin jossa oli munanuudelia.



nyt alkoi paikallisten kolmen-neljan paivan loma joten tamaki hiljainen ranta tayttyy paikallisista ja joka ilta on juhlat rannalla. me mennaan sinne tanaan Kobin kans kattleen ja syomaan kojuista, jos Kob jaksaa raskaan paivan paatteeksi.

nyt lahen hakkeen kampaamoa ja ostan pari topsytikkua ja minipussin pyykinpesuainetta. isommat pyykattavat heitin aamulla pesulaan tai oikeestaan meijan huoneen vastaanottovirkailija-siivoojalle.

Minna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti