perjantai 27. joulukuuta 2013

matkustus

lahettiin kotoa sunnuntaina 22.12, sissu lahti viemaan meita. ensin vietiin kissa hoitoon ja ikava tuli heti.
kemin lentokentalla peloteltiin etta joudutaan menemaan ouluun linjaautolla ku kentta on niin liukas, mutta onneksi paastiin lahtemaan ajoissa omalta kentalta. huh; lento meni kylla tosi heikosti; istuin lentokoneen veskissa oksentamassa. vissiin vahan matkajannitusta, ei oo nimittain koskaan ennen tapahtunu moista lentokoneesssa, linjaautossa kyllakin se on normaalia.
helsingissa oli hotellilla vastassa keravan ystavat jotka tulee sitten perassa pattayalle.
maanantai aamuna lahettiin pitkalle lennolle kohti bangokia. frankfurtin lasku meni mukavasti. frankfurtista kualalumpuriin pelasin kokoajan tetrista, joten matka suju siina mielessa mukavasti. istuin kahen isokokosen miehen valissa joten ei siina olis nukkumaan voinu ruveta.
malesin koneessa on kokoajan ruokaa ja juomaa ja ruokaa ja juomaa ja tosi ystavallinen palvelu.

bankokiin paastya menin samaiseen veskiin ku monena aiempana vuonnaki ja vaihdoin sandaalit jalkaan ja kevyempaa ylle. rinkka selkaan ja lahettiin metrolla keskustaan... koskaan ei paasty metroasemalta taksiin joten mentiin toisella metrolla lahes summissa johonki hiukan rauhallisemmalle asemalle, sielta olis lahtenu juna cha amiin mutta oltiin niin poikki vasy ettei jaksettu oottaa vaan hypattiin taaksiin ja suoraan taksilla cha amiin, parisataa kilometria. taksi oli vanha romu. neliveto=kaikki nelja ikkunaa amosen auki, ku ilmastointi ei toiminu.

hotelliin paasttiin puolen tunnin etsinnan jalkeen; Hotelli on DEE LAK ja Koota ei saa nielasta;

Kob ystava oli jo meita kyselly hotellilla tai siis oikeesti gast hausessa, joten meita osattiin odotella respassa;
Kob ystava veivas fillarilla hotellille ja kaytiin heti tutustumassa hanen tyopaikkaansa. seitteman aikaan oltiin jo unten mailla.

kerron yksityiskohtia sitten kun tassa paasen tutustuun tahan koneeseen. oon muuten nettikahvilassa ku oma tabletti on mulle ihan vieras;
kuvia ilmestyy tanne sitten jalkikatteen.

tais olla aika tylsaa tekstia mutta haittako se.....
minna

1 kommentti:

  1. Olipa kivaa luettavaa matkastanne,ei mitenkään tylsää.
    Ei muuta kun lisää kirjoitus rupattelua.Ihania päiviä teille ,huomenna juopastaan sun synkkäri kaffeet.

    VastaaPoista