sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Siltsu

luin seiskasta että Sillanpään Jari on ostanu kattohuoneiston Pattayalta. 112 neliön kattohuoneisto. kolme huonetta ja iso terassi josta aukeaa upea merinäköala.
Seiska sanoo: "Jarin mukana Pattayalla viilettää hänen söpö miesystävänsä"
Kukaan meijän porukasta ei ollu niin utelias ku minä, joten lähin yksin käveleen rannan päästä päähän ja veilä kerran toiseen päähän. yhteensä tuli varmaan 10 km aamulenkkiä, ku kävin välillä sivukujilla ja tutkin tarkkaan seiskan vihjeitä! kävelin seiska käessä ja koitin löytää kuvan mukaista asuntoa ja tietty samalla vilkuilin jos Siltsu ja Siltsun söpö miesystävä sattuis viilettämään ohi. Aivan turhaa!
Oli Hilttonia ja HardRockia...
...ja enemän ranalla on vanhoja 1-2 kerroksisia vanhoja taloja tai ennemminki katoksia.
kävelykadun varressa on mukava jääbaari. tulipa niin mieleen kemin lumilinna, jossa just pahaillaan on avajaiset =) niin niin, kävin sielä asti, kävelin kävelykadunki päähän, aina muka muistin että siellähän ja tuollahan oli viime vuonna rakennustyömaa!
muutama paikallinen ohikulkija ja mopotaksikuski kävi kyselemässä mikä mullon hätänä. näytin vissiin eksyneeltä turistilta.... en viittiny näyttää Siltsun kuvaa lehdessä....vaikka olisin varmaan saanu mopotaksikuskista mukavan kaverin etsintäreissulle.
Turha reissu, tai oikeestaan ihan hyödyllinen, tulipa siinä mukava lenkki ja oikeesti näin paljon enemän ku normaali kävelyreissulla ku kattelee vain omia jalakoja. päättelin että Siltsun asunto ei oo Pattaya cityssä vaan tuolla Jomtien puolella. Sinne siis jokupäivä seiska kainalossa. täytyy toteuttaa se nyt muutaman päivän sisällä, ennenku Siltsu ja söpö mieystävä viilettävät takasin suomeen. ja ihan varmasti lähtee puoli tusinaa suomituristia mukkaan =)

https://www.youtube.com/watch?v=CkBoLQURB2k

-minna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti