sunnuntai 25. tammikuuta 2015

tyttärien ostosmatka

ollaan taas Pattayalla. kaveritki on tullu maisemiin. keravalaiset ja raahelaiset.
meillon treffipaikkana kamujen hotellia vastapäätä oleva "kellobaari", nimen baari sai siitä ku aina joku sakemanni tai tanskalainen soittaa kelloa ja tarjoo kierroksen koko baarille. elikkä kellobaarissa ei piipaheta, vaan sielä vierährää aina kauemmin, ennen ruokaa ja ruuan jälkeen.
kellobaarissa on tosi kivat työntekijät. omistajalla on tanskalainen mies, joten tanskanlippu komeilee seinällä. Vanilla oli suomalainen mies (suomalaiset miehet ei puhu mittään, lähtee illalla ryyppäämään, tullee aamulla kämpille ja sannoo "minä rakastan sinua") Vanilla on suomi-englanti-thai sanakirja ja hän osaa muutaman sanan suomeksi sujuvasti.
 ja sitten vielä meijän ykköstarjoilija:Tar, sanotaan Taa, ihana 50-vuotias (ens kuussa) pirtsakka tarjoilija, hällä on englantilainen mies. Taa on kertonu elämäntarinansa ja näyttäny kuvia perheestään ja tietty englannin matkoistaan. Taa harrastaa käsitöitä, virkkaa englannissa ollessaan myssyjä. Sanoin Taalle että haluan ostaa virkkuukoukun ja lankaa, joten hän ehotti että lähtee mielellään oppaaksi. Niin me tyttäret hypättiin lavataksiin ja ajettiin eteläpäähän.
Sain parit langat ja virkkuukoukut. Käytiin samalla markkinoilla shoppailemassa shortisti ja laukkuki.
Välipalaksi ostin makkaraa kadulta, 10 sentin pätkän, myyjä pilkko sen sentin siivuiksi. ihanaa chilimakkaraa, syötiin välipala siinä kulkeissa takasin lavataksille. Kiitos Taa <3
Sain kellobaarista läjän tölkin nipsuja joten eiku virkkaamaan.

-minna-
                       ps.kuvia tulee myöhemmin aikaansaannoksista=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti