lauantai 18. tammikuuta 2014

menu

laittelen kuvia koneelle ja muistelen lomaa ja fiilistelen.
ajattelin että tänne blogiin lisäilen kuvia myös jälkikäteen aiempiin postauksiin.
tällä reissulla ei tarttunu mukaan yhtään ruokalistaa. oon niitä keräilly aina silloin tällöin reissussa ollessa.
nyt teen siis oman menun, noita ruokakuvia on taas yllättävän paljo.

Lisää kuvateksti
 
Lisää kuvateksti
KANAKEITTO riisillä. Keiton saa itse maustaa yrteillä ja mausteilla.


TOM JAM KUNG: tulinen ja hapan, kirkas keitto. Pääosassa rapu ja sivurooleissa mm.sitruunaruoho, kafferilimetin lehdet, galangali-juurta, limettiä, kalakastiketta, shiliä, sieniä

Nuudelikeitto: 1.valitse kulhon pohjalle riisi tai nuudeli. 3.päälle muutama lihapulla, lihakokkare, kanasiivu jne. 2.päälle kaadetaan herkullinen lihaliemi 4.valitse ituja ja yrttejä mielen mukaan 5. päälle chili-kalakastiketta tai hapanimeläkastiketta

Nuudelilla peitettyjä rapuja. Ja voimakkaita yrttejä.

Katkaravun pyrstöjä vihreällä chilikastikkeella


Lisää kuvateksti


KATUKEITTIÖN NUUDELISOPPA: Kalapullat, kalakastike, nuudelia, yrttejä. Sopan voi itse maustaa chilikastikkeella tai hapaimeläkastikkeella. Ruokailuvälineinä käytetään lusikkaa ja puikkoja.

TOM JAM KUNG  -2



KEVÄTKÄÄRYLEET:  uppopaistetut kasviskääryleet sisältävät  lasinuudelia, kaalta ja porkkanaa, mausteena mm.inkivääriä. nautitaan sweet and sour –kastikkeen kera


Tulinen salaatti jossa katkarapua, sipulia, porkkanaa, pähkinöitä, chiliä, limettiä, yrttejä ja kalakastiketta

Katkarapuja ja papuja,  punainen curry - kookoskastike

Hapanimelä possu

Katukeittiö-soppa

Mereneläviä chilikastikkeesssa

Suvin ateria

TOM JAM KUNG  -  3

PAA=KALA : Kala salaattipedillä, hapanimelä kastikkeella
Hyvää ruokahalua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti