lauantai 4. tammikuuta 2014

mopoilua

nyt se on sitten aika jättää taakse cha am. aamulla aikainen herätys. meillähän ei oo aamupalaa joten lähin piipahtaan kadulle, jos sielä olis jotain syötävää. ostin jääkahvia ja munkin tapasia palleroita joissa ei valitettavasti ollu sokeria päällä.  niin siis niitä pullamunkkeja.

Ihmis munkkeja oli kadulla "kerjäämässä" vai sanotaanko se kauniimmin sillai että ne oli ottamassa lahjoituksia vastaan. niillä oli lippaat mukana johon sai laittaa rahaa ja vastineeksi munkit anto rukouksen. toiset anto munkeille ruokaa ja he saivat lyhyemän rukouksen.

menin vielä takaisin huoneeseen munkkien kanssa, siis niitten pullamunkkien kans ja sitten Kob-ystäväkin jo tuli meitä hakemaan. hän halus välttämättä lähteä meitä saattamaan linja-autolle. otettiin kadulta kolme mopotaksia. onneks mun ei tarvinnu pitää ajonaikana rinkaa selässä, vaan ystävällinen kuski otti rinkan eteensä. kerroin että mua pelottaa joten ajeltiin rauhallisesti sivuteitä. tosi hyvä kuski!

hyvästeltiin Kob asemalla ja hän lähti mopotaksilla töihin. hei hei rakas Kob-ystävä, soitellaan! kyyneleitä!
me jäätiin oottelemaan pattayan bussia, se oli 45 minuuttia myöhässä. alunperinhän meilä oli tarkotus mennä cha amista pattayalle junalla, mutta Kob suositteli meille minibussia joka ajaa kolmessa tunnissa suoraan määränpäähän. Mun haaveena oli mennä laivalla/veneellä tuo matka mutta ilmeisesti semmosta vaihtoehtoa ei ole olemassakaan.
minibussi oli täynä porukkaa: pari venäläistä, pari arabia, muutama paikallinen ja me suomalaiset. matkapahoinvoinnilta säästyin, kob nimittäin anto mulle "tuoksupuikon" jota nuuskuttelin matkan aikana.

luultiin että bussi menee Pattayalla Mike-tavaratalon ohi rantakatua, meillä oli siihen aikomus jäähä ja siitä kävellä alueelle josta aijottiin katella huonetta. LK_metro alueelle. Yks kaks bussi pysähty johonki laitakaupungille ja heitti reput ja laukut pihalle ja kaikki ulos!!!! siinäpä sitä sitten oltiin, jossaki! Tän takiahan meillä on rinkat mukana että on helppo kulkea  jos tullee tämmösiä ylläreitä. ylllärit on muuten aika kivoja ja sopii mulle hyvin =)
ei siinä kauaa mietitty. otettiin mopotaksi. vain yks. tietokonelaukku laitettiin mopon etukoriin. mun rinkka kuskin haarojen väliin. jarilla oli rinkka selässä, jari oli viimisenä. joo joo, kolme päällä kahella rinkalla, ylikuormaa siinä oli reilusti. eikä kypäriä muuta ku kuskilla. tienpäällä oli ruuhkaa. Me sukellettiin liikenteen sekkaan. ohitettiin taksit ja bussit ja yksityisautoilijat ja kaikki. mää nauroin ääneen! muutaman kilometrin päästä huusin kuskin korvaan että pysähy, me ollaan kotona. me tosiaan tultiin vahingossa meijän alueelle. JIPPII! kiitos mukavasta mopomatkasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti