perjantai 3. tammikuuta 2014

uusvuos









paikalliset on juhlinu jo kolme päivää ja nyt me kobin kaa lähettiin juhlapaikalle. rannalle on tehty iso iso lava ja siellä on esiintyjiä...eihän niistä mittään ymmärrä, kovasti on koomikkoja paikalla ja musiikkia. kaikki nauraa. tosi hienosti järjestetty juttu. lavan edustalla on pöytiä ja tuoleja, säteenä ympärillä ruokakojuja, joissa on kaikkea aivan uskomattoman ihania ruokia ja kokoajan niitä tehdään lissää. ihmisiä on aivan mahottomasti.ei päästy istumaan ite juhlapaikalle, mutta leirydyttiin läheiselle temppeliaukiolle. joku jäi aina varaamaan paikkoja ja toiset sitten lähti hakemaan ruokaa juhlapaikalta. oli niin paljon vaihtoehtoja että oli siinä vaike valita.




meren herkkuja kaikenlaista ja tietenki kannaa ja possuaki. vaikea valinta edessä!!!




valinta oli tosi vaikea,onneksi oli kolme suuta ja jokainen ottai jotain mieleistä.


temppeliaukion leiripaikalle ilmestyi loppujenlopuksi hiilikalaa, gratinoituja simpukoita, rapuja, rillattua kanaa ja mitä kaikkea. kob toi salaattia joihin käärittiin herkkuja ja päälle chili tai hapanimelä tai kalakastiketta. rullalle ja suuhun1 aivan ihanaa. kaikkia oli pakko maistaa!

 kolme tuntia syötiin ja maisteltiin. tehtiin kaverille ylläri suupaloja salatinlehten kärittynä.simpukka oli tosihyvä ja kalasta tykkäsin tosi paljon.

Hyvää uuttavuotta!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti