sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Saigonissa

heti jalkahoitoon

ja raspaukseen

ulkona yömässä

papasta juttua suomen lehessä
Hyvää Joulua Suomeen!

Papat käytti meitä muutaman kilometrin reissulla

Ravintolan keittiön tiskinurkkaus

Ravintolassa, kanaa ja riisiä

Saigonin kaduilla
Ei mitään harmia matkustamisesta ja aikaerosta.Tuntu että kaikki mahollinen piti nähä ja kokea heti eka päivänä. Vain kolme päivää Saigonissa. Ihana istuskella ja katella ihmisiä, ja haistella vietnamia. Ja tuota mopojen määrää ei voi ymmärtää eikä tuota liikennettä. Polkupyörätaksilla 70 vuotiaat papat kuljetti meijät tosi joutusasti joelle, käytiin kattomassa lautta-aikatauluja maanantaita varten. Jari kävi parturissa leikkauttaan hiukset ja samalla ne raakas parran ja nenäkarvat. Mää pesetin hiukset, hiusten pesuun sisälty  päähieronta, kasvohieronta ja kuorinta sekä kevyt hartiahieronta. Pesun jälkeen kuivaus ja sitten ammattilainen ohimennen leikkas mun otsatukan. Mää kävin pedikyyrissä ja Jari kävi raspauttaan jalat. Pienillä sivukujilla käveltiin ja päästiin kurkkaamaan ihmisten olohuoneisiin. Oli sielä säälittäviä yksiöitä, mutta oli oikein mukavia ja kodikkaitaki, niissä kommeimmissa asunnoissa oli mopo olohuoneen nurkassa, siinä sohvan vieressä=) En viittiny kuvata.
Me tykätään syyvä paikallisten suosimissa ulkopaikoissa.Yks pieni ongelma niissä oli, nimittäin  lasten muovituolit!!!!  Tämmönen isompikokonen suomalainen sai niihin takapuolensa tukittua, mutta pois ei meinannu päästä millään=)
Illan kruunas ohikulkeva paikallinen nuorimies joka tuli mun hartioita hieroon. Olin kyllä aluksi vähän ihmeissään, mutta ote oli tosi ammattimainen, joten aattelin että lisää,lisää. Välillä huusin tuskasta. Sitte se hiero Jarinki hartijat ja jalat ja niksautti niskat. Molemmilla on nyt ihan pieksetty olo ja mää oon varmasti huomena mustelmilla siitä käsittelystä! Maksettiin pojalle puoli miljoonaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti