tiistai 25. joulukuuta 2012

mopoilua


Aamusta heti vuokrattiin mopo hotellin vartijalta. Ensin oli vaihtoehtona skootteri hotellin vastaanottovirkailijalta mutta se oli siinä kunnossa että ois tarvinnu olla työkalupakki mukana. Sitten lähettiin. Liikenne on tosi rauhallista Vung Taussa ja Vietnamissa on oikeanpuoleinen liikenne (toisin ku Thaimaassa) niin mikäs siinä. Aamupäiväksi ei ollu mittään suunnitelmia, ajeltiin rantakatua ja kierreltiin pienemmillä kaduilla. Ensimmäinen tauko pidettiin kondoolihissillä .
Ei jaksettu lähtä ylös, ku mopo ootti lissää kilometrejä.
Mukava riippukeinu-kahvila. Juopastiin cokakolat ja jääkahvit. Jääkahvia maidolla vois harrastaa kotonaki kesäaikana.
Kypärät ei tainu olla EU normien mukaiset, mutta pistettiin ne päähän ja lähettiin liikenteeseen. Näin joulupäivänä mulla oli halu käyvä Jeesus patsaalla. Budhien valtakunnassa 32 metriä  korkea, 4 metrin korkusella  alusta seisova Jeesus. Jeesuksen harteille voi kiivetä kierreportaita......Mulla tuli pakkomielle lähteä ettimään Jeesusta. Lähettiin näköalapaikkaa kohti mopoileen. Mää en voi sietää mutkasia vuoristotteitä mutta silti lähin mopon kyytissä kapeaa, mutikittelevaa, osittain päällystettyä tietä, Jari paino kaasua ja mää rukkoilin tarakalla=) Ylös päästiin turvallisesti, en vielä ees uskaltanu ajatella alastuloa. Näkymä oli yli kaupungin.
 Huomattiin olevamme väärällä vuorella=( Jeesus oli käänätny meille selän. Hän oli toisella vuorella!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 Vuorelta tulin alas huudon kanssa. Käytiin myös seikkailemassa oikean vuoren pikkupoluilla, välillä kaks päällä ja välillä mopoa työntäen. Jeesusta ei löytyny. Aurinko alko jo pikkuhiljaa laskemaan joten luovutettiin ja lähettiin hotellille päin. Ja siinähän se ihan hotellin lähellä oli "taivaan portti" joka kylmästi suljetttiin nenän edestä. Eli huomena sitten reppu selkään ja lähetään koko päivän reissulle Jeesus-vuorelle patikoimaan jalan=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti