keskiviikko 26. joulukuuta 2012

jesus

Uus  päivä Vung Taussa ja uus yritys päästä Jeesus vuorelle. Mää en vielä oo selvittäny että miks ja kuka on tehny Jeesuksen keskelle makaavia, seisovia, istuvia, kultaisia.....jne budhia! Meijän turisti kaupunkikartassa ei oo ees merkintää paikasta, mutta temppeleitä ja budhia on kyllä merkattu lähes joka kadunkulmaan.
VALMIINA LÄHTÖÖN!
Sielä se näkkyy kaukana korkealla. Otettiin muutama vesipullo mukkaan ja peitettiin hartijat ne tahtoo aina ekana pallaa. Käveltiin hotellilta taivaan portille ja siitä sitten kipuammaan, tuhansia portaita.
Meillon molemmilla mukana vain yhet kengät. Jarilla on toinen sandaali rikki ja muutama päivä sitten sai jalkapohjaan rakkulan. Ja mulla on varvassandaalit ja ne kastu tuossa yks päivä ku aalto meinas viijä kengän mereen, sen jälkeen remmi on hiuttanu rakkulaa varpaaseen. Turhia selityksiä, kiivettiin siltikki.
Levähyspaikkoja oli jokavälissä ja aiheeseen liittyviä tarinoita ja patsaita.



Jaksettiin ylös asti.

Tervetuloa vuorelle jossa jättiläinen Jeesus seisoo huipulla kädet ojossa. Suurin Jeesus patsas maailmassa 32m+4m. Kai siitä suuruudesta on monta mielipiettä, missä lie suurin, riippuu miten mittaa. Tämä on kumminki 6metriä pitempi kuin hänen brasilialainen serkkunsa. Ja mun silmissä tosi iso!


Vaikka Vung Tau on tuulinen kaupunki niin musta tuntuu että just tännään ei tuulta ollu näkyvissä. Ihan litimärkiä ku päästiin perille. En kummiskaan antanu taaskaan periksi, pakko oli päästä Jeesuksen olkapäälle. Jari jäi alas valokuvaamaan =)

Hui hai, täällä sitä ollaan Jeesuksen olkapäällä=) Sitten vielä grääsäostoksille.
Alaspäin oli paljon helpompi lyllertää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti