sunnuntai 23. joulukuuta 2012

keminmaa-saigon

 On se matkustus sitten uuvuttavaa mutta sen arvosta ku perille pääsee. Lähettiin kottoo 5.30 kohti Oulua autolla. Sitten lennot Oulu-Helsinki-Istanbul-Bangkok-Saigon.Turkin  ja Thaimaan koneet on kyllä tosi hienoja, niissä aika meni yllättävän mukavasti!
Joka lennon välissä tuntien oottelua. Bangokin vaihto ei menny suunnitelmien mukaan tunnin vaiholla vaan kentällä oltiin sisätiloissa kaheksan tuntia. Kateltiin aurinkoa ikkunan takkaa. Ehti siinä odotuspenkeillä muutamat päikkäritki ottaa.
Saigonissa sitten hypättiin suurinpiirtein ensimmäiseen taksiin sen enempää tinkimättä, oli jo kiire perille. Oli osote valmiina, "hotelli" varattiin Bangokissa ootellessa. Majapaikka ei ollu ehtiny varautua meijän tuloon joten aulassa ooteltiin kolme tuntia huoneen luovutusta. Huone siis saatiin vasta yheltätoista illalla! Siinä vaiheessa oltiin jo niin yliväsyneitä että ei voinu ku nauraa=) Majapaikan omistaja tarjos meille kaks minibanania, yhen mandariinin ja kaks olutta=)
Huoneessa ei toiminu kuumavesipömpeli joten Jari sai työkalut millä sai sen korjata. Myös viemäri oli tukossa, vessa lainehti vettä. Vaatimaton majapaikka varattiin ihan mielenkiinnolla, kokemuksena ikimuistonen. Olihan meilä kumminki ilmastointi, niin ja jääkaappi, luksusta.
Suihkun jälkeen lähettiin vielä iltakävelylle lähiympäristöön. Se oli paha virhe, nimittäin takasin tullessa oli hotellin ovet kiinni ja kalterit oven eessä munalukolla ja kettingillä suljettuna!!! Saatiin onneksi herätettyä pelastaja, HUH!  Mietittiin hotellihuoneessa kaltereitten ja lukkojen takana että mitäs jos vaikka tulipalo yllättää. Ikkunoissaki oli kalterit mutta mittailtiin että voi siitä kalterin välistä ehkä nippanappa mahtua ja toisesta kerroksesta voi hypätä alas! Puolentoista vuorokauven matkustelun jälkeen kuorsattiin onnellisesti aamuun asti!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti