sunnuntai 30. joulukuuta 2012

kenkä ostoksilla

Jarin kengät vetelee viimisiä. Sandaalin remmi on kahesta kohtaa jo melkein poikki. Vain kilometri keskustaan mutta napattiin taksi, ku ei noilla kengillä enää montaa askelta oteta. Taksi vei meijät suorinta tietä kaupungin suurimpaan kenkäkauppaan. Olihan sielä komijoita sandaaleja ihan merkkikengistä halpoihin kopioihin. Muutamat mielekkään löyty ja kolmen myyjän voimin alettiin sitten ettimään kokoja, ei tietenkään yhestäkään mieleisestä löytyny nelivitosta!
Seuraavaksi tytöt kävi varaston läpi ja etti mitä tahansa sandaalia nelivitosena, ei löytyny. Sitten alettiin kokeilemaan isokokosta nelikolmosta, mutta ei ne mahtunu jalkaan!
Loppujen lopuksi otettiin nelikolmoset takaremmittömät sandaalit, niistä tuli varpaat ulos viis milliä ja kantapäästä 3 mm. Pakkotilanne, jospa näillä Pattayalle saakka kävelis.


Kengät makso vajaa 200.000. Kenkien uusi onnellinen omistaja meni ensimmäiselle puistonpenkille vaihtamaan uudet kengät jalkaan. Käveltiin parisataa metriä ja surullinen uusien kenkien omistaja istahti taas puiston penkille ja laitto vanhat kengät takaisin jalkaan,,,, oli niin paha hiertymä jo ehtiny tulla liian pienistä kengistä=(
Seuraava ohjelmanumero on suutarin ettiminen.

Neuvo jota ollaan noudatettu vuosia: Ala olta reissulle mukaan uusia kenkia vaan vanhat, kaytetyt jotka on  mieleiset jalassa!



1 kommentti:

  1. Voi väy-pojan jalkoja!Hakekaa hyvät lapset Jarile uuet kengät.

    VastaaPoista