keskiviikko 9. tammikuuta 2013

hukassa

 Lähin  vielä puolen kilsan kävelyreissulle (=kaks tuntia) auringonoton jälkeen. Näin jokupäivä jossaki kynttilälyhtyjä jotka oli tehty tölkeistä. Niitä oli jossain tän paikan ja centraalin välissä, jonku kadun kulmassa=) Jari jäi hotellille, arvas varmaan että puolella kilometrillä ei selvitä minun suunnistustaidoilla.

Matkatoimistot ja taksiasemat mahtuu pieneen kojuun. Hauskoja huoltoasemia. En tiijä onko shelli vai esso=) Kuinkahan moni turisti on ostanu vahingossa pullon edullista viiniä, joskus pulloissa on viinietiketitki jäljellä=)



Alkumatkasta oli mandariinimehukojuja, hedelmäautoja ja ruokakojua.




Sitten muutama baari. Aika tyhjää oli tähän aikaan ja vähän ihmisiä ylensäkki mitä kauemmas mereltä kävelee. Tytöt siivoskeli, lasinalusia ja pyyhkeitä oli kuivaamassa baarien tiskeillä ja penkeillä. Mää oon joskus vieny kottiin lasinalusia ja tehny niitä sitten itekki.



Sitten oli vuorossa taiteilia kadunpätkä ja vuorotellen intialaisten pukukauppoja. Se on jännää ku aina on monta samaa artikkelia myyvää yritystä. Ei näkyny valmiina Boteron taulua, jonka oon aatellu veskiin ostaa. Täytyy maalauttaa se tässä jokupäivä.





Mitä syvemmälle menee niin sitä edullisemmat hieronnat. Thaihierontaki vain 100bth. Täytyy kävästä jokupäivä tällä alueella hieronnassa.

Niin jos löyvän tämän alueen. Olin kävelly jo lähes tunnin ja en tienny missä olin.

Vuorotellen pesulaa ja hierontaa. Pyykkejä kuivu kadulla. Mun "pikku"housuja ei näkyny, ne on sielä hotellin kulmilla kuivumassa varmaan jonku töllistettävänä.



Nyt aloin jo kyselemään vastaantulijoilta että missä mää oon! Ei karttaa mukana joten kyselin missäpäin ranta on ja suunnistin sitten vähitellen rantaa kohti, aattelin että sieltä sitten ossaan takasin hotellille,  mutta tietenki ensin pittää löytää se mitä lähin hakemaan.

 Seuraavaksi sitten siivousvälineitä ja ompelimoita muutamakymmen rivissä. Ja kampaamo-partureita.Irtotukkia roikku kadulla, vähemmän vaaleeta lettejä. Onkohan oikeeta tukkaa vai hevosen häntää.





Siinäpä mää sitten olinki centraalilla puolentoista tunnin kävelyn jälkeen ja nyt ossaan sitten suunnistaa hotellille, ai niin ensin se mitä lähin hakemaan....

Kello oli yli viiden, kuuvelta tullee pimeä. Ruokakojuja oli ilmestynu kadunvarteen enemmänki. Oispa ollu monenmoista herkkua mutta jätin välliin, ku aikomus oli mennä syömään hetikohta pimeän tultua Jarin kans oikein niinku pöydän ääreen, tänään ei syyvä kadunvarressa=)




Siinäpä ne tölkki lyhyt sitten oliki. Ostin kaks malliksi, erilaisia, hauska askarteluidea talvi-illoille. Vähän reilu euron kappale. Mies teki niitä samalla ku piti mopokorjaamoa ja bensa-asemaa.
Se on matkalaukun hankinta essä!

Vielä nappasin bananipannukakaun Jarille ohimennen ja ehinpä taas ennen pimijää hotellille=)

Tulipa nähtyä puoli Pattajaa, mukava alue!



1 kommentti:

  1. Hieno idea nuo peltipurkeista tehdyt lamput. Mitenkähän ne on väsätty ?? No Minna opettaa sitten vaikka netin kautta !!!!

    VastaaPoista