sunnuntai 13. tammikuuta 2013

illalla

Tänään rantailun jälkeen ei treffata kamuja eikä lähetä mihinkään kauemmas. Aateltiin pysytellä hotellin liepeillä. Miksi lähtä merta eemmäs kalaan!
Mää syöpäsin seiska kaupan edustalla paikallisten kans keittoa. Ei ollu menua mutta sujuvasti tilasin thai kielellä=)

Vaihtoehtona oli kala ja possu. Otin possun ja semmosilla tavallisen näkösillä nuudeleilla. Ja mausteita oli pöydässä: kuivattua chiliä, etikkachiliä, kalakastiketta ja tietenki sitä hapanimelämaustetta purkissa.

Söin reippaasti lautasen tyhjäksi puikoilla ja metallilusikalla. KEITTOA PUIKOILLA!!!!

Jari nappas kadun varresta kanakebabin. Paljon lihhaa ja tietenki rehuja ja kastikkeet.


Sitte istuttiin hotellin baarissa, siis Bull dogissa. Aivan hillitön musikkien sekamelska. Jari alko pellaan tyttären kans biljardia. Ja voitti molemmat pelit, veti toka pelissä pöyvän tyhjäksi. Oli siis yhtä hymyä loppuillan!

Mää keskityin shoppailuun. Puolen tunnin aikana kulki ohi ainaki 10 mopo-kenkäkauppaa ja ne tietty pysähty esittelemään sandaaleita. Yks nuori myyjä-tyttö kuuli että ollaan suomesta, esitteli olkapää tatuoinnin, siinä oli sydän jossa luki kauniisti JORMA. Esitteli kännykästä kuvan Jormasta, vanha harmaapäinen pappa=) Pakkohan oli yhet kengät ostaa, taas!


Ja sitten päästiin asiaan. Kynslakka kauppiaat pörräs ympärillä. 6 lakkaa vain 2,50euroa. Määhän menin ihan sekasin! Onhan niitä taas vähäksiaikaa, tuliaisiksi saakka.


Baarin tyttärillä oli uusia leikkikaluja. Laitto pattereita patukoihin ja niitten kans sitten jammailtiin ja keikuteltiin.

Laskut laitetaan puukuppiin, näppärä juttu! Biljardimaksut tuli tikuissa, yks peli 0,50euroa.

Ei siinä metellissä montaa tuntia viitti olla. Nyt huoneessa. Hywwää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti