lauantai 19. tammikuuta 2013

menu

Keitetyt ravut, lisäksi kalakastike sekä sweet &  sour kastike
2,50€









Tom Jam Kung
Thaimaalainen katkarapukeitto
sis. herkkusieniä, inkivääriä, sitruunaruokoa, sipulia, tuoretta chiliä, kalakastiketta, sitruunamehua, katkarapuja, korianteria, tomattia, kaffir-limetin lehtiä, tuoretta galangal-juurta
alk. 1€





Grillattuja kanan nahkoja
0,40 €










Wiinin leike ranskalaisilla
kastikkeet: pippuri, kerma, mustalais,sieni
3,50 €







 Graavilohi ruisleipä (tietenki vain suomibaarissa)
1,50 €










Katkarapu Red Carry kastikkeella
2,50 €







 Nuudelikeitto mieluisilla lisukkeilla
1 €










  Kebab
1,50 €











    Kana- lime-kookoskeitto
1,50 €









   Annos heinäsirkkoja, torakoita tai jauhomatoja
1,50 €








 Hiilloskala
2,50 €





 Kanaa,cashew-pähkinöitä ja vihanneksia riisillä
2,50





 Kana, rapu, mustekala, kala -keitto vihanneksilla
1,50 €





 Raakoja rapuja, gurmee
2,50 €





 Naudan pihvi uuniperunalla sekä lisäksi valkosipuli leipä
6,00€





 Possun jauhelihalla täytetty paprika, mausteinen tomattikastike ja riisi
5,00 €




 

Hinnat on noin hintoja muistin mukaan. Hinnat vaihtelevat eri ravintoloissa tosi paljon. Annoksia voin lisätä jälkikäteen ja hintoja voin muutella =)  
... ja mää en oo näitä kaikkia syöny, vaan oon kuvannu kaveretten annoksia! 
Mää syön mieluiten Tom jam Kungia tai ihan katkarapuja tai kanaa riisillä. Paikallisten ruokapaikat on aina parhaita. Kotona lupaan opetella tekemään ihan okeeta Tom jam Kungia! Tervetuloa maistamaan!





































1 kommentti:

  1. No niin ,herkutellaampa sitten heti ko meki kottiuvuttaan.Kalliimpaa on täälä kanarialla.

    VastaaPoista