maanantai 7. tammikuuta 2013

ollaan vaan

Muutama päivä Pattayalla on kulunu nopeasti, aivan liian nopeasti. Lähettiin majapaikaa ettimään paremmalta alueelta. Kyllä parhaat majapaikat löytyy kiertelemällä, sen oon tällä reissulla oppinu. Mennee sinne mikä sillä hetkellä tuntuu mukavimmalta alueelta. Nyt valittiin Mike shopingin läheltä alue, 7 minuutin kävelymatka rantaan ja kaikki palvelut lähellä. Muutamassa hotellissa kysästiin yöpaikkaa, mutta ei iskeny! Kuljettiin silmät auki ja siinähän se oli!
Guest house: Bull dog! Norjalainen omistaja joka toivotti tervetulleeksi. 800bth yö. Aamupala ei kuulu hintaan, mutta ympärillä monta kivaa aamu, lounas ja iltapalapaikkaa. Hotellin omistaja vie aamulla lapsen kouluun ja menee punttisalille, mutta sen jälkeen hän lupasi meille munat ja pekonit paistaa=)


Varattiin viikko, mutta luultavasti jäähään pidemmäksikki aikaa. Netti pelaa huoneessa joten voi kirjotella iltasella blogia. Jos haluaa mennä kattoon iltaelämää niin sitä on heti ku kadulle kävelee. Meteli on tosi kova, mutta ei kuulu meijän huoneeseen pahemmin, ku asutaan takapihan puolella, talo vaan vähän tärisee=)
 Nyt on hotelli jossa voi laittaa kamat kaappiin. Herra Intialaisen hotellin johtajan hotellissa oli torakka, joten aattelin että pittää tarkastaa tilanne, kävin kaikki tavarat läpi yksitellen.

Treffattiin Leenan ja Maritin kans muuttotalkoitten jälkeen. Lähettiin porukallaJompatienille, muutaman kilsan päässä rauhallinen alue, jossa ollaan asuttu joskus. Lavataksilla päästiin näppärästi perille. Istuskeltiin rannalla aurinkotuoleissa varjon alla. Ihmeteltiin maailman menoa. Mää raspautin jalat ekan kerran, jo oli aikaki! Ja varpaankynsiin mustaa lakkaa. Aattelin olla seuraaavat päivät mustavalkoisissa=) Täti puhua pulputti koko operaation ajan taimaata ja mää nyökyttelin.
 Siinä nautiskellessa otettiin myös manigyyri ja aivan täydelliset kynnet. Valitsin taas mustan johon valkosella ja pinkillä ihkuja sydämiä. Mun on pakko saaha itelle samanlaiset kynsivärit suomeen vietäväksi!



Leenalle tuli kans ihanat kynnet. Olipa se taitava tyttö!

Sitten Beerittiä moikkaamaan soi seiskalle Foxi Leidiin. Beeritille oli tehty rasvaimu ja kasvojen kohotus ja hän oli tyttömäisempi ku kaks vuotta sitten. Kyllä hänestä vielä ihan oikea leidi tullee!
Beeritti tänään

Beeritti kaks vuotta sitten

Että semmonen päivä, jospa mää huomena keksisin jottain järkevää.

6 kommenttia: