perjantai 25. tammikuuta 2013

viiminen kokopv

Viiminen täys päivä. Huomena tähän aikaan ollaan jo matkalla Bangokiin lentokentälle!!!

Aamu alotettiin lähiravintolan aamiaisella, buffetilla. Mää en ennää jaksanu syyä sitä sammaa valkosta leipää ja kanamunaa löysällä keltuaisella, joka valuu pitkin leukaa..... Otin vain vesimeloneja ja pekonia. Passaa hyvin samalle lautaselle!
Sitte hakastiin seven elevenistä eli seiska kaupasta päivän pakollinen vesisatsi. Alkaa olla jo samat kuviot joka aamu.
No tänään pieni poikkus, matkan varrella oli taksikoppi joten tilattiin taksi huomiselle klo 19.00 Bull dogin eteen. Taksimatka reilu sata kilometriä Pattayalta Bangokiin, pari kymmentä euroa. Kone lähtee ennen puolta yötä, mutta lähtään ajoissa liikenteeseen.
Rannalla mentiin Hiltonin eteen ottaan viimiset rusketukset. Makiii, Ira ja Suvi oli kalareissulla ja siinä ooteltiin millon he palailee.
Jari innostu ajeleen vesijetillä.

Ja mää tietenki herkuttelin ravuilla. Viimiset ravut tälle lomalle!

Lähettin kolmen jälkeen pois rannasta, oli kovat aallot ja luvassa oli vesisadetta. ..
Onneks sade tuli vasta ku oltiin hotellilla. Sitä tuliki sitten ihan maahan saakka. Toinen kerta Thaimaassa ku nähtiin kunnon vesisade.Iltapäivä meniki sitten hotellilla sadetta paossa.

Hotellin takapihalla on jo täys tohina päällä. Eipä me ehitty alkaa rakentaan sinne, ku työmiehet ehti ensin hotellin tekkoon. Tai en tiijä mitä ne tekkee, pari viikkoa sielä on nyt touhuttu ja mittään näkyvää ei oo saatu aikaseksi. On niillä sentäs talouskatos jossa tehhään ruokaa ja pestään pyykit ja sitten toinen teltta on nukkumista varten. Parikymmntä miestä siellä majailee.

JA NYT ON PAKATTU, JOTEN HEIPPA VAANNÄHHÄÄN SUOMESSA!
อำลาเมืองไทย!

ps. Blogin kirjottelu jatkuu sitten kotosuomessa muisteloilla ja niillä aiemmin lupaamilla käyrillä ja tilastoilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti