torstai 24. tammikuuta 2013

viimisiä päiviä

Huomenta! Ei tää blokkaaminen ennään oikein maistu. Kaikki täällä Pattayalla on niin tuttua, ettei oikiein oo mitä kirjottaa. Hauskaa on tietenki, mutta ei mittään ihmeellistä. Pää ei pyöri ympyrää niinku silloin ensimmäisillä kerroilla Pattajalla ja yleensäkki Thaimaassa.
Täytyy kyllä Jaria ja itteä kiittä ennakko suunnitteluista. Nimittäin kahen viikon Vietnamin matka meni suunnitelmien mukaan ja sen päälle tosiaanki oli tarpeen tämä oleskelu/rentoutumis loma Thaimaassa.Taas on lähes vuosi sitten aikaa tehä uusia suunnitelmia. Vietnamiin ehottomasti uuelleen, jos ei ens vuona niin seuraavana.  Eli vois lentää Haniaan ja sieltä sitten junalla puuskutella pikkuhiljaa kohti Saigonia. Tälläkertaa jäi Phan Thiet - Saigon junamatka toteuttamatta.... hih....mutta näin jälkeenpäin voi sanoa että olihan se bussimatka kiva kokemus, tai jos ei niin KIVA niin ikimuistoinen kummiski=)


Reissuun lähettiin tosiaan kahdella 8kg käsimatkatavaralla. Nyt on ostettu uus matkalaukku jossa on tavaraa 17,4 kg. Kaks käsimatkalaukkua vielä pakattavana, toisessa saa  olla 20kg ja toisessa 8kg. Vietnamista ostetut riisinpoimijan lakit,  3kpl, on laitettava päähän, ku ei mahu laukkuihin =)

Mää tosiaan jo mielessä pakkaan ja mietin mitä puen päälle matkan ajaksi.... se vissiin tarkottaa että on koti-ikävä ja Wilma-kissa-ikävä! Onkohan se jo noin lihava ku maalauksessa?!?!?


Onneks on loppuelämäksi muistoja ja kuvia jotka piristää muistia. Niin ja kaiken maailman grääsää,  joista tullee lomamuistot mieleen. Riisinpoimijan lakeista teen portaikkoon lampunvarjostimet, pöytätabletit on jokapäiväisessä käytössä aamaupalalla ja iltapalalla. Ja tietenki mielessä monta hyvää reseptiä joita sitten harjoittelen, jääkahvista tom jam kung keittoon. Jääkahvin salainen ainesosa on kondensoitu maito, joo, tutkin ja tarkkailin asiaa ja kävin ostamassa muutaman purkin kaupasta ja vasta hotellilla huomasin mitä se oli. No matkalaukkuihin mahtuu ja onhan se huomattavasti edullisempaa täälä ku suomessa niin samahan sitä on täältä kuskata.

Leena ja Martti lähti suomeen päin viime yönä. Meillä kaks päivää vielä aikaa lomailla. Aamut rannalla sitten iltapäivät  hierontoja ja kaunistautumista. Jossain välissä vielä pientä ostosta ja pakkailua. Tänään syyvään meijän lempparipaikassa, linja-autoasemalla. Nam!
Kello on yhdeksän. Nyt aamupalan kautta rantaan............kiirettä pittää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti