tiistai 22. tammikuuta 2013

tehopäivä

Tänään ei mitään rannoilla loikoilemista vaan Leenan kans suunnitelmissa markkina/toripäivä. Isot markkinat aina tiistaisin ja perjantaisinl Jarin kans lähettiin majatalolta liikenteeseen kymmenen aikaan. Napattiin aamukahvit siinä matkanvarrella, jääkahvi maidolla ja super iso paahdettu rinkeli pekonilla, munalla ja juustolla.
  Sitten tuktukilla eli lavataksilla kävelykadulle ja siitä Martin ja Leenan hotellille. Pattayalla on niin helppo/näppärä kulkea. Rantakadulla menee lava-autot pohjosesta etelään ja kakkoskadulla etelästä pohjoseen. Kerta taksa vain 25 senttiä/nokka!

Klo 12.00 oli sovittu tapaaminen ja siitä me sitten naiset lähettiin viettään laatuaikaa ja miehet suunnitteli jottain omia tylsiä juttuja. Me käveltiin Leenan kans, kävellessä näkkee kaikkea ja voi kosketella.  Kateltiin hiuslisukkeita ja koskettiin KAIKKIIN tuotteisiin mitä oli matkan varrella myynnissä. Miesten kans kulkeissa ei saa koskea tai ei ehi koske kaikkiin joten nyt käytettiin tilaisuus hyväksi.
Markkinapaikalle matkaa  vähän toistaa kilsaa. Torilla käveltiin varmaan viis kilsaa siksakkia. Jari ja Martti olis saanu jo monet itku-potuku-raivarit... onneks jäi pois tästä kyydistä. Nää on niitä naisten juttuja!
Niin mitä ostettiin????? No mää ostin kynsilakkoja!!! Mulla on niitä jo yhteensä 70kpl.
Ja lisäksi löysin torin läheltä tukkukaupasta kaipaamani kynsimaalit ja tietenki kaikki manigyyrivehkeet! . Nyt voi sitten ystävät tulla Ilmolaan teettämään taideteokset kynsiinsä. Tarvitten pari viikkoa harjotteluaikaa,,,,, käytän hyväksi posliininmaalaus taitoja ja tietenki oon täällä muutaman viikon aikana opiskellu ahkerasti ja seuranu ammattilaisten taktiikkoja=)

Torilta löyty myös jokunen paita ja housut suomen talveen ja jottain semmosta typperää pikku krääsää edullisesti jota ei missään nimessä voinu jättää ostamatta!!!! Rahaa men huomattavasti vähemmän mitä olin varautunu.
Iso matkalaukku on hommattu ja näyttää vähän siltä että toinenki laukku on ostettava ku noita maalauksia tuli teetettyä. Meijän pieni sulonen Wilma kissa muuttu taiteilijan silmissä 20 kiloseksi läski-kissaksi.... naurua riittää pitkäksi aikaa=) Meijän pikku Wilma-lumiukko!
Oli kuitenki niin mukava taiteilijan alku, että eihän sitä passannu valittaa. Komia on kissa!  Sain sähköpostiosoitteen ja lähetän kuvan hälle meijän pikku Wilmasta ja isosta Wilma-lumiukkko taideteoksesta!

Matka jatku takaisin tutulle ykkös ja kakkos kadun kulmaan. Matkalla tuli vastaan koti/baari/tienposki temppeleitä, niitä on joka paikassa!!!
 Nautittiin virvokkeita ja kateltiin ihailtiin ostoksia. Pojat jo soitteli ja lähetteli illalliskutsuja. Päätettiin piipahtaa hotellilla ja tyhjentää ostoslasti ja lähtä taas kerran Seiloriin kasikadulle syömään. Siellä on aivan liian edullista syötävää. Ähky tuli kahden euron gordon bluestä!!!!
 Kahden euron singaborg sling vielä jäliruuaksi.
 Sitten käytiin vielä Miken edustalla hedelmätorilla, hakstiin yks tuota, yks tuota ja yks tuota hedelmää. Haluttin maistella vähän kaikkea ja tietenki kattoa mitä ne sisältää. Harmi ku ei tiijä hedelmien nimiä!

(Huomena vois kirjottaa hedelmäblogin)
Voi sanoa että oli täydellinen shoppailupäivä! Huomena ensimmäisen laukun pakkaaminen, lähikauppaan edustalle vien sen punnittavaksi ja siitä sitten alkaa uudelleen pakkaaminen ja purkaminen ja pakkaaminen ja purkaminen. Neljä lomapäivää jäljellä tehä sopivan kokoset paketit suomeen vietäväksi.
Huomena ohjelmassa  vähintään kolme tuntia suorassa auringossa grillaamista ja sitten stevian hankinta sekä ajattelin hommata tarvikkeet jääkahvin valmistukseen, vaniljakastiketta säilykepurkissa ja pikakahvia. Ja tietenki vielä ehtii tehä tillauksia!


3 kommenttia:

  1. No onteilä tytöt ollu hullun hassu päivä.Ja mihin ihimeeseen sen krääsän kans jouvutta.Ei muuta ko torimummoksi ainaski Minnan täytyy ruveta.
    Joo,nyt saakin tyttö ruveta ainaskin äitin kynnet pitämään kauniina.Hemikuun eka päivä tuunki sitte manigyyriin ja siihen sammaaan pakettiin naitin sitä sun palio mainostettua jää kahavia.
    Muuten tu Wiliman kuva oli pikkusen vähä epäonnitunut.Kroppa on pupun ja pää muistuttaa ilvestä.Wilmahan on niinkuin kaikki tietää kaunis ,suloinen kisu.
    Että tämmöstä äitis nyt.
    Me ei oo ostettu mittään,laukku on keviä kantaa.

    VastaaPoista
  2. saas nähä miten meilä käy ku huomena käyn punnitteen laukun! tänne tultiin 2 x 8 kg =)

    VastaaPoista
  3. Mukavaa luettavaa ja kivoja kuvia tässä sinun blogissa! Heh, tuo kissa taulu oli huippu =) ja mieletön tuo sinun kynsilakkavarastoki.

    VastaaPoista