torstai 10. tammikuuta 2013

heliumpallolla

Pari päivää ja iltaa seurattiin ku taivaalla oli iso pallo. Hotellihuoneesta sitä kuvailin, oli aina vartin ylhäällä ja laskeutu alas.
 Tänään sitten Jarin, Leenan ja Martin kans lähettiin pimeän tullen suunnistaan pallolle päin. Muutama kortteli hotellilta etelään, elikkä samassa paikassa missä vahakabinetti johon meinattiin mennä jokupäivä. Royal Garden Plaza ostoskeskus,  kakkoskerroksessa on  Ripley’s -museo, kummituslinna ja vahakabinetti. Pallo oli ostoskeskuksen katolla.

"Thaimaan ensimmäinen heliumpallo joka on tuotu ranskasta. Matka pallolla vie sinut korkealle taivaalle todistamaan kaikkein kauneinta Pattaja-city näkymää. Tule lentämään kanssamme.... koe elämäsi kokemus."

 http://www.ripleysthailand.com/

250m meren pinnasta, niinku sadannessa kerroksessa kerrostalossa. Tosi  korkea, mutta päätin uskaltautua Jarin ja Martin mukkaan, Leena jäi suosiolla alas.


 Ei pelottanu yhtään. Pikkuhiljaa noustiin ylöspäin, kori heilahteli. Oltiin korissa kolmistaan, Jari ja Martti käveli ja katteli maisemia ja mää makasin turvallisesti korin lattialla. Kyllä mää sitten uskalsin kurkkiakki kaiteen yli. Loppuajasta jopa seisoa kun pietin lujaa kiinni kaiteesta.


Näkymä yli koko kaupungin! Harmi ku kameralla ei saa kunnon iltakuvia.


 Nyt taas hotlellilla turvallisesti katellaan ku pallo nousee ja laskee.

______________

Kävin kuvaamassa pallon vielä päivällä ja mietiskelin josko menis uuvelleen=)




2 kommenttia:

  1. Hyvä Minna! Hienoa kun uskaltaa ylittää mukavuusrajan aina silloin tällöin :)
    Kivoja uusia kokemuksia teille!

    VastaaPoista
  2. Minnalla on tapana tollasissa karmeissa tilanteissa huutaa äitiä.

    VastaaPoista