perjantai 18. tammikuuta 2013

oleskelua

Päivä alko lähiravintolassa seisovan päydän aamupalalla. Pekonia, munaa, paahtista, muroja  ja tietty kahvia. Löysin ystävän, tai oikeestaan ystävä löysi minut. Sielä pöyvän alla se leikki mun laukun hihnan kanssa =) Suloisuus!

Tänään oli suunnitelmissa kartting-ajoa, nyt ku on koossa isompi porukka. Martin ja Leenan lisäksi on Ira, Suvi ja Makiii sekä Rennie. Kartting siirrettiin tuonnemmas!
Leenan kans käytiin taiteilijakadulla ja Mikellä shoppailemassa. Hiukan ennen auringon laskua Miken kulmille aletaan pystyttään pikkutoria ja parhaat ostokset tekee ku vain osa kamoista on pöydillä. Ei tuu ees valinnan vaikeutta!

Muutamat paidat, laukut ja korut sieltä löyvettiin. Leena meni kampaajalle ja mää kävin tekkeen uuvet kynnet. Illan päälle vielä käytin Iraa kynsien laitossa. Meijän hotellin lähellä  kynnet maksaa vaan 2€. Aivan ihania! Katon tarkkaan mallia, nyt ossaan kotona tehä monenlaisia taidetoksia!
Pojat viihty sillä aikaa snookkeria ja biljardia pellaillen.Tylsää, mikshän miehet ei tykkää shoppailla???

Päivät mennee aivan liian nopeasti! Taas on iltapalan aika. Päätettiin mennä soi kasille Seiloriin siellä on tosi mukava tarjoilijarouva ja tosi edullinen ruoka. Matkalla olis kyllä ollu vaihtoehtoja moneen makuun....




 .......kaloista torakoihin!!!!!
Seilorissa sitten päätin nauttia katkarapuja. Rapuja: roasted, boiled, floured, breaded, fried, steamed.... ja sitten oli rapuja ??? en muista mikä se sana oli enkä ymmärtäny mitä se tarkotti joten aattelin kokkeilla tikulla jäätä. 
Ravut näytti raaoilta, mietin maistanko, onneks maistoin. Luultavammin sitruunalla "kypsytetty", maistu ehkä vähän huonosti suolatulta graavilohelta. Pahan näkösiä eikä niin kauheen hyvän makusiakkaan, mutta yhtään en jättäny=) Taas yhtä kokemusta rikkaampi. Ira ja Suviki maisto!
Ruokailun lomassa kateltiin taas ohikulkevia mopokauppoja. Mietin jos ostaisin isoimman possu-pehmon se vois olla hyvä tyyny lentokoneessa.
Nyt on oikeesti mielessä jo koti, täytyy jo pikkuhiljaa asennoitua. Ehkä vähän ikävä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti